BISTRO DE POSTKOETS

BISTRO DE POSTKOETS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro de Postkoets. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 20:03 2x schnitzel met champignonsaus 1x kip saté besteld. De “kip saté” was kip met champignonsaus geleverd ipv saté saus en enorm zout. De schnitzels waren al bedekt in de saus, waardoor het gepaneerde laagje een zompige massa was. Niet voor herhaling
7 mei 2022 om 21:20 Ronduit slecht,patat vet en slap onze varkenshaas saté droog en smaakte vreemd,bel je er achteraan,zou je terug gebeld worden,(en je raad het al)niet gebeurt,ik ben niet iemand die snel klaagt,dus mensen zoek wat anders,bespaar je geld?
6 mei 2022 om 19:14 Echt weer top! Nu al een aantal keren besteld, en geen enkele keer teleurgesteld.
30 apr 2022 om 19:42 Eten is heel goed!
27 apr 2022 om 20:25 Alles perfect zoals altijd, alleen frietjes erg zout qua smaak.
18 apr 2022 om 19:58 Matig. Salade was oud. Entrico te hard doorgebakken. Bestelling van ma bij eilat was beter
12 apr 2022 om 21:39 Voor het eerst daar eten besteld en laten brengen.. De hamburger was zo goed als lauw..niet erg lekker. Ik kreeg er ook patat bij..had ik niet besteld. Gewoon ter plekke eten daar invervolg... De smaken waren redelijk. Maar de bezorging is te ver..
7 apr 2022 om 19:32 Altijd super lekker bij de Postkoets
3 apr 2022 om 19:18 Varkenshaas saté droog , schnitzel was niet gebakken , kwam volgens mij zo uit de steamer , patat slap , kortom zo alles de prullenbak in !! Op zich niet duur , maar eens en nooit weer helaas
2 apr 2022 om 22:53 Prima
26 mrt 2022 om 10:36 Uitstekend eten en goed warm. Bezorging was wat aan de late kant, maar de kwaliteit van het eten maakte dit ruimschoots goed.
26 mrt 2022 om 5:15 Spareriba zijn te snel gegaard en daardoor wat droog. Aardappeltjes niet lekker.